Valgosocks мнения и отзиви. Измама или не?

Valgosocks мнения и отзиви. Измама или не?
5 (100%) 1 vote

Много хора по цял свят страдат от lute valgus, известен още като “лук на крака”. Това се наблюдава особено много при жените, които обикновено носят неудобни и прекалено високи обувки. Всъщност изглежда, че високите токчета са една от основните причини с течение на времето в крака да се проявят патологии, като ударени пръсти, алюзии и всички болезнени проблеми, които в дългосрочен план водят до дегенерация, възпаления, трудности при ходене и изправен стоеж.

Други причини включват наследствени изкривявания на ставата, нарушен метаболизъм, склонност на тялото към бързо отлагане на соли и, разбира се, плоско стъпало – много често и привидно „безстрашна“ болест, усложнението на която е сплескване на метатарзалните кости и наклона на палеца, в медицината се нарича valgus кривина на крака. Valgosocks е всичко, от което се нуждаете, за да разрешите тези проблеми.

Kупи Valgosocks с 50% отстъпка*на официалния сайт

ValgoSocks для чего измана?

Чорапките Валгосокс се състоят от превръзка през пръстите, която има за цел да регулира позицията на крака или пръста. В същото време, правилното разпределение на тежестта на краката води до стягане на тази превръзка и промяна в нейната форма. Материалът е много подходящ за кожата и не предизвиква алергии или раздразнения. Просто обуйте тези чорапи. Материалът е много тънък, така че няма да имате проблеми да се вмъкнете в други чорапи или обувки. Чорапите са много удобни за носене и могат да бъдат издърпани под действителните чорапи. Но и когато сте боси, без обувки или чорапи, тези ортопедични чорапи могат да се носят много особено през нощта. Преди всичко тези ортопедични чорапи са предназначени да изравнят ставите към оригиналната им естествена форма! В същото време могат да гарантират, че ако възпалението вече е станало, те се облекчават. В крайна сметка тези чорапи по естествен начин предпазват от възникването на такова възпаление.

Функцията им е проста – да поддържат ставата фиксирана и да ограничават нейното движение, за да се коригира проблемът. Дори са способни да стигнат до състоянието “с два куршума, един заек”, тъй като техният иновативен дизайн е функционален за коригиране на напречно плоско стъпало. Функциите им са опростени и безпроблемни, като сред тях са:

  • Изправяне на засегнатия пръст и завършване на ставата.
  • Намаляване на възпалението и болката.
  • Помощ при запазване на мекотата и естествената гъвкавост на крака. Можете да ги използвате 24/7 за по-бързи резултати.

Valgosocks състав са изработени от фиксиращи елементи, които пасват и са подходящи за човешкото тяло. НЕ предизвикват странични ефекти и не трябва да се притеснявате за бъдещи проблеми. Безопасни са за употреба. Могат да се използват от мъже и жени от всички възрасти. Бременните жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Предимствата на продукта включват:

  • Неговият ефект е постоянен и превантивен, а не като други, които предлагат само временна помощ. Вашият крак ще бъде напълно същият, с или без него, тъй като не променя подвижността му. Той не само действа, но и предотвратява появата на буниони. Може да се носи цял ден и цяла седмица с обувки. Разумна цена и много по-ергономична от другите продукти.

 

Валгосокс начин на използване

Продуктът ValgoSocks използване е лесен за използване и не изисква никакъв опит, за да го включите. Той се носи точно като нормалните чорапи, но една силиконова част държи големия пръст, а другият държи малките пръсти. За да постигнете максимална ефективност при подравняването, можете да носите тези ортопедични чорапи до 24 часа на ден. Достатъчно е да ги поставите на боси крака и да ги нагласите, както е посочено в инструкциите. След това поставяте любимите си обувки (или е време за почивка) и можете да забравите за медицинските инструменти в продължение на много часове. През нощта носенето на тези ортопедични чорапи няма да Ви притеснява изобщо. Материалът на тези чорапи гарантира, че усещането при ходене ще бъде приятно.

За разлика от обикновения alluce valgo, продуктът взема предвид биомеханичните аспекти, като действа върху тези, които са причина за valgus tunic, като например плоско стъпало, до патология, която предизвиква редица асоциирани проблеми като метатарсалгия.

ValgoSocks Цена

Чорапите на Valgosock не просто помагат за облекчаване на болката и дискомфорта, но имат лечебен ефект. За разлика от други лекарства за валгус, които осигуряват само временно облекчение, чорапите действат върху причините за заболяването, като подобряват позицията на краката и противодействат на деформацията на пръстите. Благодарение на специалната им структура, метатарсалната подложка и революционен материал, с който са изработени чорапите Valgosock – леко подвиват крака и осигуряват правилно разпределение на тежестта, като по този начин се предотвратява неправилната позиция на стъпалото.

В уебсайта на продукта, той струва 79 лв. Направена е отстъпка с 50% от предишната цена – 158 лева. Няма такса за доставка, като самата доставка се осъществява в рамките на 2-3 дни след поръчването. За други региони, доставката отнема около 1 седмица. Тази цена включва такса за превоз.

Отидете на официалния уебсайт и оставете заявка. Това включва предоставяне на име, информация за контакт и адрес. Ние ще се свържем с Вас, за да потвърдите поръчката. След като поръчката е потвърдена, опаковката с Валгосокс ще бъде изпратена с куриер, а плащането се прави в брой след доставка.

Kупи Valgosocks с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как да закупя Валгосокс в България?

Валгосокс на халукс валгус е наличен в уебсайта му. Всеки клиент заявява поръчка на уебсайта, след това компанията се свързва с него с телефонно обаждане, след което продуктът се доставя с куриер или по пощата. Препоръчително е да купувате САМО от официалния уебсайт. За да сте сигурни, че купувате точно този оригинален продукт, препоръчително е да го закупите от официалния му уебсайт. За съжаление, на пазара се срещат много фалшифицирани продукти, затова купуването от официалния уебсайт ще Ви помогне да избегнете подобни усложнения, като купуването на оригиналния продукт ще възпрепятства губенето на пари за фалшиви продукти.

Методът на покупка е прост; отидете на официалния уебсайт и направете поръчка. Това включва предоставяне на име, информация за контакт и адрес. Процедурата за закупуване от официалния уебсайт е да се попълни формуляр за поръчка. Кликнете върху „Поръчка“ и попълнете формуляра на следващата страница. След попълването на формуляра, агентът ни за доставки ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката, която сте направили. Когато поръчката бъде потвърдена, продуктът ще бъде изпратен. Има 100% гаранция, че стоката ще бъде доставена до Вас.

 

Ще получите Valgosocks как да закупя след 2 или 3 дни. След това можете да прецените. Ако не сте 100% удовлетворени, просто изпратете празната опаковка на продукта на адрес за връщане и ние ще Ви върнем парите, без да Ви зададеме никакви въпроси. След това ще се свържем с Вас по телефон и ще Ви направим доставка по куриер.

Мнения ValgoSocks Отзиви – форум

В началото на 30-те ми години се образува бучка на средната кост на палеца ми. Не мислех за това през първите няколко месеца, но когато издутината започна да става по-голяма, когато носех тесни обувки, трябваше да направя нещо, за да не се влошат нещата. Моят лекар за първи път ми предписва Hallux Valgus, както и да проверя дали тя е толкова променлива. Но предписанията бяха толкова дълги, че можех да нося само спортни обувки.

Тогава попитах дали е необходимо да носим тази стигма. Каза ми, че мога да опитам друг модел по мой избор. След известни проучвания намерих Валгосокс мнения. Аз също бих могъл да сложи и обувките си. Първоначално ми беше малко стегнато и навик, но мина. Сега, след почти три месеца, издутината на крака ми почти изчезна и вече не ми трябват допълнителни продукти.

Имах Hallux и бях подготвена, че ще навлезе в живота ми. Надявах се, че това ще отнеме повече време, но съм на 40 години и имах проблеми с него от няколко години. Valgosocks на халукс валгус отзиви беше прост опит за мен, защото исках да нося нормални обувки без постоянна болка. Какво мога да кажа? Те бяха малко сложни за носене, но с известна практичност. И болката ще изчезне! Препоръчвам.

 

Фреди Джаксън, 34 години

Не бих си помислил, че тези чорапи биха могли да помогнат толкова добре и да подпомогнат справянето с Hallux. С малко ентусиазъм получавате чорапите и можете да тичате цял ден без болка. Дори когато съм у дома, все още нося чорапите, защото изобщо не се свиват и след кратък период на привикване предизвикват приятни странични ефекти. За всеки, който трябва да се бори с Hallux – препоръчвам тези чорапи. Не съжалявам за покупката си и ще продължа да ги нося. Носих ги и през нощта, на сутринта забелязвах приятен ефект.

 

Kупи Valgosocks с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *