ProEngine Ultra мнения и отзиви. Измама или не?

ProEngine Ultra мнения и отзиви. Измама или не?
5 (100%) 1 vote

Двигателят е сърцето на едно превозно средство и е една от най-скъпите части. Поправката на една кола или моторен двигател е много скъпа и обикновено се извършва в случай на сериозна повреда – в някои случаи; необходимо е да се промени, което в повечето случаи, в случаи на използвани коли, е свързано с отписването им и объркването на собственика. Това може да се случи, например, след употребата на издържащо дълго ниско качествено гориво, което за нещастие, често се случва в модерните бензиностанции. Как можем да предотвратим моторно превозно средство или мотор от преждевременно износване или повреда?

Обширната грижа за двигателя на колата не може да бъде ограничена до употребата на високо качествено гориво или масло. Енергийно-ефективното шофиране и редовната поддръжка не са достатъчни. Ако искате да поддържате състоянието на двигателя и да намалите консумацията на гориво за години наред, вкарайте научно оръжие срещу търкането, корозията и другите повреди – ProEngine Ultra! Базиран е на иновативна формула, която позволява премахване на натрупванията и влагата от горивната система, възстановяването на представянето на двигателя и намаляването на консумацията на гориво.

Kупи ProEngine Ultra с 50% отстъпка*на официалния сайт

ProEngine Ultra для чего измана?

Добавка ProEngine Ultra е перфектна смес, която работи на много нива, за да даде най-добрите резултати. Производителите се опитват внимателно да прикрият точната формула на този продукт, поради изключително представяне.

Не отнема дълго време да се видят преимуществата на Pro Engine Ultra. Препаратът реагира много бързо, което може да се забележи, щом се стартира колата. Pro Engine Ultra демонстрира ефективността си на три фази:

 • Фаза 1 – Увеличаване на силата и ниска моментна консумация може вече да се наблюдава на първата фаза. Всичко това чрез разкъсване на въглеродните вериги на по-малки елементи. Това позволява ефикасно изгаряне, поддържане на чистота на двигателя и елиминиране на остатъците от камерата на горенето. Pro Engine Ultra благоприятства и по-скъпото изгаряне на гориво и не е вредно за оперирането и живота на катализаторите.
 • Фаза 2 – на втората фаза продуктът демонстрира главно овлажняващите си свойства. Благоприятства оперирането на инжекционната система и буталните пружини. Поддържа и освежава горивната система през всекидневна употреба.
 • Фаза 3 – е фазата на възпиране и фиксиране. Pro Engine Ultra предотвратява натрупвания в камерата на горенето и главата при пръскачките, които съставят ръбовете на пръскачките. Гарантира поддръжката на резултатите от почистване за поне 5000 по-нататъшни километра. Резултатът от операцията на препарата е и намаляване нивото на шум и производство на дим, както и намаляване емисиите на вредни вещества CO – с 50%, CO2 – с 10%, NOx, HC в ауспуха.

Съставките на това масло

 • Високо рафинирано базово масло> 95% – среща стандартите на най-добрите горивни добавки в света (!), спецификацията му е най-често срещаната: CAS: 64742-54-7 , CAS: 64742-55-8 , CAS: 64742-65-0.
 • Добавки на ниво ~ 5%
 • Анти-биокомпоненти – благодарение на които Pro Engine Ultra предотвратява запълването с вода на горивния филтър, което често води до неуспехи в системата на ауспуха или електрониката.

 

Преимущество на това масло

Молекулите в ProEngine Ultra състав са интелигентни молекули, които не реагират с горивото. Затова това масло може да се използва и при дизелови, и при газови/бензинови двигатели. Този продукт включва високо съдържание на ценни частици, които ще вдъхнат на колата ви нов живот.

ProEngine Ultra начин на използване

Ще получите обогатено гориво ProEngine Ultra в 1500 мг опаковка, придружено от специална спринцовка. Продуктът трябва да се добави към горивния резервоар веднага преди да стартирате. Трябва да се използва, след като карате 10 хиляди километра. Продуктът може да се използва при коли с газови/бензинови и дизелови двигатели.

Процедурата на използване на този продукт е проста:

 • Спрете двигателя.
 • Добавете чаша Pro Engine Ultra директно в резервоара.
 • Напълнете с правилното количество гориво (около 35-45 литра).
 • След като карате 10,000 км, отново се добавя гориво Pro Engine Ultra.
 • Насладете се на хубавата си кола на пътя и спестете от гориво!

Интелигентните молекули на този продукт не реагират с горивото, така че те могат да се използват както с двигател на петрол, така и на дизел. Продуктът съдържа голямо количество ценни частици, а колата ви се преражда.

Някои от преимуществата, свързани с употребата на ProEngine Ultra използване, са:

 • За един месец възстановява нормалното опериране на двигателя по време на излагането му, увеличавайки ефикасността му с 67.84%
 • С 99, 89% се поддържа двигателят, намалявайки търкането/фрикцията и износването на металните повърхности
 • Намалява консумацията на гориво с 17%
 • Намалява консумацията на масло с 19.2%
 • Намалява емисиите с 97.5%
 • Удължава живота на оператора и защитава запалителната система
 • Лесно запалване на студен двигател

ProEngine Ultra Цена

Цената на продукта е 67 BGN на официалния уебсайт на производителя на продукта. Използвайте 50% от оригиналната цена на 110 BGN. Такса превоз не се начислява. Купувайте чрез официалния уебсайт, за да поддържате стратегическо разстояние от фалшификати. Предлагаме 30-дневна гаранция, ако продукта не среща желанията ви, когато работите с колата си.

Уверете се, че го купувате преди датата на изтичане. Препоръчително е да се купува на уебсайта на продукта, за да се избягват фалшификати от измамни продавачи на сходно устройство. Още отстъпки са допълнително налични на уебсайта. 100% е гарантирано, че устройството среща вашите очаквания.

Kупи ProEngine Ultra с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как да закупя ProEngine Ultra в България?

Много фалшиви масла съществуват налични днес и са разведени, така че внимавайте с тези продукти. Оригиналният продукт може да се види на онлайн уебсайта на марката. Препоръчително е да се купува продуктът САМО на официалния му уебсайт.

Стратегията за купуване на ProEngine Ultra за гориво е проста; Посетете официалния уебсайт на продукта и отправете запитване на уебсайта на продукта. Това включва вашият адрес, информация за контакти и име. Процесът на купуване на официалния уебсайт на продукта е да попълните формуляра за поръчка. Кликнете на линка “ПОРЪЧАЙ СЕГА ИЛИ КУПИ СЕГА” и попълнете формуляра, който се появява на следващата страница.

Ще получите маслото в рамките на 2 или 3 дена. Към този момент можете да тествате оперирането му. Ако не сте 100% задоволени, просто изпратете празната опаковката на продукта на адреса за получаване и ще ви възстановим плащането без да отправяме никакви запитвания. Към този момент, ще се свържем с вас по телефон, за да организираме доставка на продукта чрез куриер.

 

За да се изясни по темата как ProEngine Ultra как да закупя може да бъде изключително прост. По време на последните месеци това масло е станало изключително популярно навсякъде по света. Днес можете да закупите значителна мярка от специфични автомобилни части. Обаче предлагаме да вземете правилното решение.

За да купите това масло на добра цена, най-добре е да използвате продукта на официалния уебсайт на производителя и да се донесе специално до дома ви. Плащането се прави в истински пари. Преимуществото на закупуването на уебсайт е, че продуктът е оригинален.

Мнения ProEngine Ultra Отзиви – форум

Богдан Оаска 56 години

Подмладил двигателя на колата си за 4 седмици

„Доскоро бях скептичен за добавки. Повечето от тях не произвеждаха никакви резултати, но не и тази.“ Толкова е лесно за употреба и ефективен начин да се увеличи живота на двигателя, че, в добавка към защитата на двигателя ми срещу протъркване и корозия, също увеличи мощността му! Спестих си до 5 литра на 1000 км и съм за комфорта при шофиране, знам, че по време на курса няма да има неприятна изненада. Колегата ми ме вдъхнови. Исках да опитам ProEngine Ultra мнения. Ефектите, които забелязах, бяха следните: двигателят вече не вдигаше шум, имаше по стегнати очертания, увеличен въртящ момент и ускорение на всяка скорост! Всичко това се случи за седмица от наливането на препарата в резервоара. Супер!“

 

Еди Джонсън, 52 години

Колата ми представлява прослава и удоволствие за ума. Много години наред съм търсил нещо, което да защити двигателя ми стабилно. Често пътувам в страната по лични и бизнес причини, така че колата ми е много удобна. След известно време, тя започна да губи мощ и през зимата имах проблеми да я карам. Поръчах това гориво преди около три месеца и сега съм шокиран. Само след две седмици забелязах, че спестяват много от консумация на гориво. Това, което е много важно за мен, е, че тази добавка е не само безопасно за газови двигатели, но и за дизелови, какъвто е моят. Двигателят върви гладко, машината консумира по-малко, благодарение на което имам повече пари в бюджета. Силно препоръчвам!

 

Марек Зукерфън, 38 години

Как промених разхода си за гориво

“Колата ми е моята гордост. В продължение на много години търсех нещо, което да поддържа двигателя ми при постоянна защита. Поръчах ProEngine Ultra за гориво отзиви преди около 3 месеца и съм в шок. Веднага след 2 седмици започнах да забелязвам големи спестявания, свързани с намалена консумация на гориво. Това, което е много важно за мен, е, че този стимул е безопасен не само за газови двигатели, но и за моя дизелов двигател. Горещо препоръчвам!”

Kупи ProEngine Ultra с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *