Fuel Free мнения и отзиви. Измама или не?

Fuel Free мнения и отзиви. Измама или не?
5 (100%) 1 vote

Всеки, който има основни знания по физика, знае, че горивото е органично съединение, което е диелектрик. Молекулите са толкова малки, че всяка малка реконструкция изисква магнит! Дори и в случая на разделяне на междумолекулните връзки, би трябвало да има дори по-големи размери и мощност. Има ли такова устройство изобщо? Да, има!

Времето, когато един литър бензин беше много евтин, отдавна свърши. Цената на горивото от година на година чупи рекордите, а опашките на бензиностанциите остават само в спомените на всички шофьори. Проблемът е доста сериозен. Но виждаме реклама, която ни съветва да купим специални устройства – FuelFree. Производителят гарантира не само по-добра защита за околната среда, но и икономия на гориво с 20%. Да видим дали е вярно.

Независимо от това къде сте и от какъв тип кола имате нужда, можете да извлечете максимума от всеки резервоар за гориво. Подобряването дори на един или два километра на литър гориво е голямо постижение. Тези съвети за пестене на гориво подобряват ефективността на консумацията на гориво. Това ще Ви спести пари и ще намали емисиите на CO2 в околната среда.

Kупи Fuel Free с 50% отстъпка*на официалния сайт

FuelFree для чего измана?

Спестител на гориво FuelFree е иновативен супермагнит, който премахва мръсотията и влагата, които се натрупват в двигателя, двигателят се връща към първоначалното си добро състояние и намалява разхода на гориво. Иновативните обогатени супермагнитни молекули се произвеждат с тайна рецепта и механичен процес от група инженери, химици и техници. Следователно цената на горивото е ниска.

Горивото постоянно се променя с температурата и влажността. Този ефект позволява разширяване и консумиране на горивни частици. И накрая, въглеводородните молекули (основата на всяко гориво) се привличат една друга, създавайки молекулни групи – „молекулярни излъчвания“.

Производителят твърди, че инсталирането на новия продукт не създава трудности и отнема само 15-20 минути. За да направите това, просто осигурете малка кутия на маркуча за гориво (включени са подробни инструкции). Трябва да се има предвид и фактът, че устройството трябва да работи в напълно автономен режим и не изисква допълнителна поддръжка.

Състав

  • Течното масло прониква по-лесно в порите на филтъра. До момента моторното масло все още не е на разположение на двигателя. Това не само спестява пари, но и резервни части за автомобила и посещения при механик.
  • Супермагнит. Основата на Free Fuel състав е смес от рафинирано минерално масло, около 95%. По-малко от 5% добавки. Разработен е от GP молекули, например магнезиево масло и фини частици, които прилепват към метални повърхности, което води до по-добро смазване, в резултат на което компонентите на двигателя не се разтварят прекалено бързо и не предизвикват запушване на филтрите и маркучите.
  • Включен е забележителен магнит. Нека да споменем, че не са два, а тридесет и два. Цялата горивна система е „заредена“. Ще се промени ли бензинът във въздуха? Излива ли се от резервоара? Какво пречи на глобалните производители да произвеждат изцяло горивни линии от магнит (и това не е трудна задача от технологична гледна точка!)? Представете си 5-литров SUV с консумация от 3 литра „на сто“!

 

Предимства

Предимството на това устройство е, че е лесно да се инсталира. Необходими са само 5 минути! По този начин буталните пръстени работят много по-добре. Работното време на контактното тяло значително се увеличава. Ефективността се потвърждава от множество тестове.

Fuel Free начин на използване

Fuel Free има множество молекули. В действие дори и най-модерните отоплителни системи в автомобилите обработват не повече от 80-85% от горивото. Останалите 15-20% се превръщат в отпадъци и остават неизползвани. Така потреблението на бензин се увеличава, двигателят губи мощност и електрическата система се запушва (маркучи, резервоар за гориво, инжектори за гориво, и др.).

Инсталирането на устройството FuelFree използване може да бъде много просто и безопасно. То се поставя в горната част на горивната линия и не пречи на нормалната работа на цялата система. Не се изискват допълнителни елементи. Магнитите започват да действат веднага след като сте завършили необходимото оборудване, инсталирано според инструкциите.

Горивната смес, преминаваща през маркуча през магнита, се разделя на отделни молекули. Това гарантира, че всички 99,9% от горивото се изгарят от двигателя. В Интернет можете да намерите коментари за FuelFree от специалисти по поддръжка, ремонт и техническо обслужване на превозни средства.

Животът на свещите се удължава значително. След инсталирането на това устройство индикаторът „Провери двигателя“ е много по-рядко появяващ се. Горивото с недобро качество изгаря по-лошо, но след инсталирането на устройството изгаря много по-добре. Устройството се връща в рамките на 1-2 месеца.

FuelFree Цена

Цената на продукта е 89 лева в официалния уебсайт на производителя. Използвайте 50% отстъпка от нормалната цена от 178 лева. Няма разходи за доставка. Купете през официалния уебсайт, за да избегнете фалшификации. Ние предлагаме 30-дневна гаранция, ако продуктът не отговаря на Вашите очаквания, когато използвате колата си.

Не забравяйте да ги закупите преди датата на изтичане. Препоръчва се да се купи от уебсайта на продукта, за да се избегне закупуването на фалшифицирани продукти. На уебсайта се предлагат и много отстъпки. Имате 100% гаранция, в случай, че устройството не отговаря на Вашите очаквания.

Kупи Fuel Free с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как да закупя Fuel Free в България?

В днешно време на пазара се срещат много фалшиви продукти, затова бъдете внимателни. Оригиналният продукт може да се види в неговия уебсайт. Препоръчва се продуктът да бъде закупуван САМО от това място.

Начинът за закупуване на Fuel Free спестител на гориво е прост; посетете официалния уебсайт на продукта и направете поръчка. Това включва информация за контакт, адрес и име. Необходимо е да се попълни формуляр за поръчка. Кликнете върху „Поръчай сега или купи сега“ и попълнете формуляра, който се показва на следващата страница.

Ще получите устройството в рамките на 2 или 3 дни. След това можете да тествате работата му. Ако не сте 100% доволни, просто изпратете празния пакет на продукта на адреса за връщане и ние ще Ви върнем парите, без да Ви задаваме никакви въпроси. След това ще се свържем с Вас по телефона, за да организираме доставката на продукта чрез куриер.

 

Употребата на FuelFree как да закупя е много проста. През последните няколко месеца това устройство стана много популярно в цял свят. Днес можете да си купите много специализирани авточасти, но Ви препоръчваме да направите правилния избор.

За да купите това устройство на добра цена е най-добре да използвате официалния уебсайт на производителя и да го получите директно във Вашия дом. Плащането се извършва в брой. Предимството на закупуването от уебсайта е, че продуктът е оригинален.

Мнения FuelFree Отзиви – форум

Александър Крюгер, 46 години

Купих го преди четири дни, разходът на гориво в града беше 10 л/100 км, сега е 7-8 л/100 км (автоматична скоростна кутия). На пътя – 5,8 л/100 км. Бях много изненадан, когато карах 620 километра от Мадрид до Барселона разходът на гориво беше само 30 литра. Благодаря ти много! Устройството показа резултата още от второто зареждане! Двигателят е по-тих и работи гладко, увеличавайки ефективността, а ускорението стана по-динамично, с добри резултати (1-1,5 литра) при ниски скорости. Щастлив съм!

 

Лаура Т., 34 години

Закупено преди четири дни и инсталирано от 2012 г. в Hyundai Accent, потреблението в града беше 10 л/100 км, сега е 7-8 л/100 км (с автоматична скоростна кутия). По нормален път – 5.8 л/100 км. Изненадана съм, че мога да спестя толкова много гориво. Отлични резултати. Двигателят започна да работи по-тихо, динамиката на мощността и ускорението се увеличиха. Това се дължи на факта, че молекулите на кислорода проникват във всяка горивна молекула, което допринася за пълното изгаряне на горивната смес. Това води до намаляване на разхода на гориво и намаляване на емисиите. Много съм щастлива. Благодаря на Fuel Free мнения, защото ме спаси!

 

Леон Олшански, 29 години

Lexus RX 350. Поръчах две устройства, инсталирах ги, а сега мога да кажа, че двигателят работи по-добре, въпреки че изобщо не е слаб. Колата ми работи много странно, ако резервоарът не е достатъчно добре напълнен, значи ще има проблем (проверка на двигателя). Благодарение на нова формула, която обогатява горивото, двигателят се възстановява автоматично. Силата и здравината на металните части се увеличават пет пъти. Не трябва непрекъснато да мисля за мерки за защита на двигателя. Не чувам шум по време на шофиране, като така забравих, че доскоро двигателят не беше в много добро състояние. Сега не е така. Дори не гледам каква е консумацията на гориво.

 

Kупи Fuel Free с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *