Fish XXL мнения и отзиви. Измама или не?

Fish XXL мнения и отзиви. Измама или не?
5 (100%) 1 vote

За един рибар, истински риболов е, когато има много риба, най-вече едра, процесът на риболов е противоречив, а настроението е най-добрата част от него. За нещастие, това се случва рядко, времето от годината, метеорологичното време, калната вода или други проблеми. Но за да постигнете мечтата си и да извлечете пълната полза от рибата у дома, може би дори през зимата, имате нужда да купите активатора за стръв Fish XXL, който експертите препоръчват като една от най-добрите стръв.

Зимният риболов със стръв за риби ще се превърне в истинско удоволствие и удоволствие от получената хваната Риба, както твърди производителят, тя сама се закача за кукичката. И всичко е благодарение на уникална комбинация от компоненти за стръв, които действат на центъра за миризма на населяващите резервоарите. Цената на спрея активатор е нищожна, в сравнение с количеството, което трябва да похарчите за рутинен зимен риболов с нулев улов и изхарчен бензин в търсене на място за риболов.

Kупи Fish XXL с 50% отстъпка*на официалния сайт

Fish XXL для чего измана?

Активатор за кълване Fish XXL – мощен активатор на стръвта, създаден основно за зимен риболов. Благодарение на 100% органичния състав (главните съставки са слонски чесън, конопено масло, кафир лайм, протеин от калмари), риба, хваната с такова съоръжение е абсолютно безопасна за човешкото здраве.

Преимуществата на Fish XXL са:

  • Висока активност на спрея дори през зимния сезон;
  • Гъвкавост при нанасяне (привлича еднакво добре мирни, страхливи и хищници риби);
  • Лесен за употреба (спреят може лесно да обработва стръв);
  • Огромен улов при всякакви обстоятелства.

Според опитни рибата, хващането на улов през зимата не е лесен въпрос. Необходимо е да се използват различни трикове, под формата на стръв или овкусители; преди успешно се е ловяла риба анасонови семена или трохи от черен хляб. Но, с времето, експертите осъзнаха, че рибата не е така глупава като преди. Сега има нужда от нещо специално. За себе си, експертите са открили рибна стръв. Сега знаят точно как да станат собственици на най-големия улов.

След много години на тестове, стръвта е била сметната за безопасен продукт, който не влияе на функцията на урогениталната система. Съставките и съставът включват:

  • Слонски чесън. Устойчив аромат, който не е много приятен за човешката миризма, но привлича щука, шаран и каракуда;
  • Конопено масло. Не губи миризмата си дори при вода с ниска температура. Помага да се придобие каракуда, треска, менек, морска котка, шаран;
  • Има позната миризма, привлича шаран, баракуда, лин.

 

Има силно изразен вкус, който активира дейността на костур, риба котка, михалица.

Размерът и съставът на стръвта не са важни; главното нещо преди да хванете риба е да обработите примамката със стръвта. Преди да я хванете, необходимо е няколко пъти да напръскате и да снижите стръвта към водата. След няколко клъввания, повторете процедурата.

Fish XXL състав основно се произвежда от натурални съставки, които са безопасни за човешкото тяло. Веществото НЯМА странични ефекти и затова не трябва да се тревожите за бъдещи проблеми. БЕЗОПАСНО е за употреба. Продуктът е предназначен да се използва от мъже и жени на всякакви възрасти. Бременните жени трябва да се консултират преди употреба.

Fish XXL начин на използване

Използвайте предпочитаната си стръв, обикновено хлябът върши работа. Ако рибата, която възнамерявате да ловите е мирна, напръскайте стръвта 2 до 4 пъти. Ако са лакоми риби, топнете 7 до 8 пъти. Когато сте хванали две или три риби, повторете операцията. Главният режим на опериране на Fish XXL се състои от постоянно увеличение на усещането за глад, главно при голямата риба.

Стръвта действа директно върху инстинктите на рибата на психологично ниво, започвайки с това, че ги привлича от големи разстояния и кара рибите да търсят Заедно храната и тогава стимулира консумацията на тази храна, дори при заситена риба.

Действието на Fish XXL използване се базира на феромоните, които са биологично активни вещества, произведени от живи организми в средата и които специфично влияят на физиологичното и емоционално поведение, състояние или метаболизъм на други индивиди от същите видове.

Спрей активаторът за зимен риболов е аерозол в специална спрей кутия, който трябва да обработи стръвта преди да я потопи във водата и от време на време, докато трае риболовът. Тази техника ви позволява да обновите аромата, който събира рибата накуп. Комбинацията от миризми причинява неустоимо желание да се сграбчи стръвта, дори ако рибата е сита.

Fish XXL Цена

На уебсайта на продукта, продуктът струва 80 BGN. Отстъпка от 50% е направена от предишната цена 160 BGN. Такса превоз не се начислява, а доставката е в рамките на 2-3 дни, след като се направи поръчката. В други региони отнема около 1 седмица да се достави. Тази цена не включва такса превоз.

Отидете на официалния уебсайт; отправете запитване на уебсайта. Това включва да осигурите име, информация за контакти и адрес. С клиента ще се свържат, за да потвърди поръчката. След като поръчката е била потвърдена, опаковката, съдържаща Fish XXL, ще бъде изпратена по куриер или пощальон, плащането е в брой след доставката.

Kупи Fish XXL с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как да закупя Fish XXL в България?

Fish XXL активатор за кълване е наличен на уебсайта на продукта. Клиентът прави поръчка на уебсайта, с клиента се свързват чрез телефонно обаждане, тогава продуктът се доставя или по куриер, или по пощата. Препоръчително е да се купува САМО на официалния уебсайт. За да се уверите, че купувате нужния продукт, препоръчително е да купувате продукта на официалния уебсайт. Има много фалшиви продукти и купуването на официалния уебсайт ще ви помогне да избегнете тези усложнения. Легалните продукти, закупени на официалната страница на продукта, ще ви помогнат да избегнете харченето на парите си за фалшиви продукти.

Методът на покупка е прост; отидете на официалния уебсайт, направете поръчка на уебсайта. Това включва да осигурите име, информация за контакти и адрес. Процедурата по закупуване на официалния уебсайт е да попълните формуляр за поръчка. Щракнете на “ПОРЪЧАЙ” и попълнете формуляра на следващата страница. След като попълните формуляра, нашият спедиторски агент ще се свърже с вас, за да потвърдите поръчката, която сте направили. Когато поръчката е била потвърдена, продуктът ще бъде изпратен до прага ви. Има 100% гаранция, че ще ви бъде доставена стоката.

 

Ще ви бъде изпратен Fish XXL как да закупя до 2 или 3 дни. Тогава можете да отсъдите. Ако не сте 100% задоволени, просто изпратете празната опаковка от продукта на адреса за връщане и ще ви възстановим парите, няма да ви задаваме никакви въпроси. Тогава се свързват с клиента по телефонен номер и се прави доставка по куриер.

Мнения Fish XXL Отзиви – форум

Бети Кийта, 30 години

През януари, уловът на костур и тилапия е много бавен. Целият ми живот е свързан с риболов, така че реших да купя стръвта. Никога не съм мислил, че може да е толкова ефективно, но когато започнах да използвам, забравих какво е да прекараш целия ден без улов. Днес, без значение къде ловувам, имам достатъчно; понякога ще изловя от 8 до 10 килограма на час. За тези рибари, които отделят много време и усилие, но нищо не се получава, препоръчвам да се купи този продукт и да се види ефективността му. Никога не съм мислел, че риболова с Fish XXL мнения ще донесе толкова много удоволствие. Нямам търпение за времето, когато отново ще имам късмета да посетя любимото си място на река Воронеж. Благодарение на съвета на Михаил, бих оценила красотата на зимния риболов, което ви съветвам.

 

Валъри Шон, 24 години

„По нашите места риболовът винаги е отличен, аз съм рибар с опит и знам какво казвам. Напръскайте стръвта и започнете да дразните рибата, привличането е първите 20 минути, а буболечката може да бъде мудна през това време. Но за тях ще имате точното време, да изтеглите две дузини за половин час е нормата. Препоръчвам на всеки, елате с активатор за зимен риболов. Купих активатора на начинаещ като подарък за съпруга си. Той веднага отиде да лови риба и да провери и казва, че лекът е просто супер, рибата кълве като луда. С една дума, не сбърках с подаръка.

 

Дамир Кхан, 40 години

Използвам активатора за стръв на тези места, където рибата не е толкова много, колкото бих искал, но не искам да се прибирам вкъщи без улов. Мога да кажа, че с Fish XXL активатор за кълване отзиви, кълве много добре и постоянно. Обожавам костур, но проблемът е наистина огромен да хванеш риба през зимния сезон. За мен, това е голям проблем, в ресторанта ми е наистина трудно, защото клиентите ми харесват риба, особено костур. Минаха няколко години преди да науча за стръвта за един сезон. Веднага поръчах и тествах продукта.

 

Kупи Fish XXL с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *