Dental White Strips мнения и отзиви. Измама или не?

Dental White Strips мнения и отзиви. Измама или не?
5 (100%) 1 vote

Много хора се обръщат към различни методи за избелване на зъбите, които могат да се прилагат у дома. Те са по-евтини от зъболечението и осигуряват добри резултати за тези, които искат да имат по-бели зъби. Лентите за избелване на зъбите са сред предпочитаните решения за тези, които искат незабавни резултати с оптимални разходи.

Тези специални ленти могат да съдържат пероксид (използван основно за избелване, включително от зъболекари) или други вещества, които действат върху зъбите и ги правят малко по-бели.

Лентите за избелване на зъбите са изработени от специален, гъвкав и издръжлив материал, който Ви дава цялата сигурност, от която се нуждаете. По този начин тъмният цвят на зъбите, от храната и напитките, и петната по повърхността им се отстраняват и стават по-блестящи.

Най-важната полза от избелващите ленти е, че са евтини и могат да бъдат намерени навсякъде във всяка аптека във Вашия град. Също така, когато ги нанасяте върху зъбите си, можете да извършвате други дейности.

Повечето пакети с ленти за избелване на зъбите са снабдени със серии от ленти, предназначени както за горните зъби, така и за долните. Чрез закупуването на такъв продукт ще знаете как да използвате лентите, като използвате инструкциите в опаковката.

Kупи Dental White Strips с 50% отстъпка*на официалния сайт

Dental WhiteStrips для чего измана?

Продуктът се използва за избелване на зъбите, ако те вече са променили цвета си и не изглеждат впечатляващо. Продуктът възстановява белотата на зъбите Ви. Освен това се използва за премахване на лош дъх и лекува венците. Продуктът е лесен за използване, защото се прилага вкъщи.

Състав на избелващи ленти Dental WhiteStrips

 • Използват се лесно. Всяка опаковка включва горни и долни ленти, а Вие просто трябва да следвате три стъпки: обелване, нанасяне, премахване.
 • Революционна усъвършенствана технология за по-добро придържане към зъбите. Можете да пиете вода и да говорите, докато зъбите Ви се избелват.
 • Дългосрочната употреба може да се отрази ефективно на зъбите, защото ги избелва, придава свеж дъх и премахва бактериите в устата.
 • Компактният дизайн позволява до 10 курса; освен това лентите са лесни за носене, идеални за употреба в дома, в училище или в офиса, и др.

 

Действие на продукта

Бели зъби само за 14 дни. Метод № 1 в света е използването на Dental WhiteStrips състав – за безупречно ефективна усмивка. 100% безопасни, без да атакуват или увреждат зъбния емайл. Видими резултати след 3-4 дни употреба, без дискомфорт или болка. Не повишават чувствителността на зъбите, безопасни и ефективни, на много добра цена.

Ако искате да имате по-светли зъби и винаги привлекателна усмивка, винаги дръжте при себе си иновативния и ефективен метод за избелване на зъбите. Тези, които искат да се възползват от добри резултати за дълго време могат да се подложат на професионално избелване от специалист зъболекар.

Информация за безопасност

 • Не използвайте лентите, ако имате дупки в зъбите, по време на инфекции на венците или 2 седмици преди и след ортодонтно лечение и зъболечение!
 • За хора с чувствителни зъби дозата трябва да се намали и приложението трябва да се обсъди със зъболекар!
 • Избягвайте контакт с очите, но ако е необходимо изплакнете обилно с вода!
 • Не са подходящи за бременни или кърмещи жени!
 • Не са подходящи при язви в устата!
 • Пазете от деца!

Dental White Strips начин на използване

Dental White Strips избелват зъбите бързо и ефективно, почти на 100%. Тънкият слой гел върху лентата се полага директно върху зъбите. Формулата на лентите не дразни венците, така че този продукт може да се използва и от хора с чувствителни венци. Активното вещество подобрява вида на зъбите и те стават такива, каквито винаги сте мечтали да виждате. Когато използвате тези ленти ще имате бели зъби.

Ето и инструкциите за това как да използвате този продукт:

 • Стъпка 1: Изплакнете устата си, за да премахнете остатъците от храна.
 • Стъпка 2: Отворете Dental WhiteStrips използване, отпуснете една от 28-те запечатани торбички и премахнете покривните лентички. Бъдете внимателни: избелващите ленти за горните и долните зъби имат различна форма.
 • Стъпка 3: Застанете пред огледалото, нанесете покритите с гел ленти върху външната страна на зъбите. По-дългата лента се прилага върху горната челюст, а по-късата – върху долната челюст. Уверете се, че са стегнати.
 • Стъпка 4: Краищата на лентите, които са останали, могат да се завият зад зъбите. Гелът ще се разнесе равномерно по повърхността и ще запълни празнините между зъбите.
 • Стъпка 5: Оставете лентите върху зъбите за 30 минути.
 • Стъпка 6: Премахнете лентите. Изплакнете устата с вода, за да премахнете всичкия гел. Ако е необходимо, използвайте един пръст за по-ефективно почистване.

Dental WhiteStrips Цена

Цената на Dental White Strips е 79 лева на официалния му уебсайт, което с е 50% по-малко от първоначалната цена на продукта – 158 лева. Бъдете внимателни с фалшивите продукти, защото лентите са много популярни. Фалшивите стоки се продават на по-ниска цена от обичайното. Оригиналните продукти имат продуктов код в опаковката. Намирате ли кода на продукта в кутията? Освен това, истинският продавач трябва да Ви се обади да проследи дали продуктът работи според Вашите очаквания.

Kупи Dental White Strips с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как да закупя Dental White Strips в България?

Можете да поръчате и купите Dental WhiteStrips за избелване на зъбите от официалния уебсайт на продукта. Процедурата по закупуване от официалния уебсайт е да се попълни форма за поръчка. Трябва да предоставите име, адрес на местоживеене и мобилен номер, които ще видите на следващата страница, след като кликнете върху бутона за купуване. След това компанията ще се свърже с Вас и доставката ще се извърши по куриер, като самата доставка отнема по-малко от седмица, след като го поръчате.

Процедурата по закупуване на продукта от официалния му уебсайт изисква правенето на поръчка; компанията се свързва с Вас, а след това продуктът се изпраща и плащането се извършва с наложен платеж след потвърждение на продукта. Поръчката се прави чрез попълване на форма за поръчка, в която се посочват телефонен номер, име и местоположение.

 

Ето указанията, за да проверите дали Dental WhiteStrips как да закупя са оригинални:

 • Доставят се в оригинална кутия с уникален идентификатор.
 • На гърба има етикет с код за потвърждение с 32 знака и връзка към уебсайта. Последвайте връзката, въведете кода в специалното поле и кликнете върху “Проверка / Следване”. Всички оригинални продукти имат такива етикети. При липсващи етикети или кодове, които не могат да бъдат намерени на уебсайта – продуктът е фалшив! Бъдете внимателни!
 • Има надпис “интелигентна технология”.
 • Реакция към напрежение. Оригиналната гривна е изработена от висококачествен силикон, който е достатъчно гъвкав.

Мнения Dental WhiteStrips Отзиви – форум

Максим, 29 години

Аз съм пушач. Никоя паста за зъби не ми помогна да се отърва от жълтия цвят на зъбите ми (а аз не можех да се откажа от пушенето). Не искам и да казвам колко са скъпи процедурите, които предлагат зъболекарите. Поръчах избелващите ленти. Съпругата ми беше шокирана, когато ме видя с бели зъби след три дни. Благодаря! Лентите са лесни за поставяне. Използвах ги според инструкциите и забелязах много голяма разлика в цвета на зъбите ми. Продукт, с който се сдобивате с по-бяла и по-блестяща усмивка. Сега използвам лентите, за да запазя цвета на зъбите си!

 

Ана Джонсън, 35 години

Откакто си спомням съм се срамувала да се усмихвам с отворена уста. Въпреки че зъбите ми винаги са били здрави, бяха и жълти. Избелването на зъбите в клиника е много скъпо; не можех да си позволя такъв лукс. Поръчах Dental White Strips мнения и благодаря на ефекта. Препоръчвам на всички! Лентите са доста ефективни! Единственото не толкова приятно нещо е, че ефектът им трае един ден. Трябва да ги използвате последователно, а те самите се придържат доста добре. Препоръчвам ги сто процента.

 

Елена Килт, 45 години

Здравейте! От много години се срамувам да покажа жълтите си зъби, когато се усмихвам. Въпреки че никога не избягвам измиването на зъбите си, цветът им е не толкова хубав. Дадох много пари за избелване на зъбите в стоматологична клиника, но не получих желания ефект. Реших да опитам лентите за избелване, защото чух само положителни коментари за тях. Сега съжалявам, че не опитах по-рано. Зъбите ми станаха бели като сняг за много кратко време! Сега се усмихвам с увереност! Продуктът е доста добре опакован с цялата информация и инструкции за употреба. Лентите се състоят от естествени вещества, които освен че имат избелващ ефект върху зъбите, предпазват венците и не предизвикват странични ефекти, когато ги използвам. Усещането в устата ми е приятно. Наистина избелват зъбите.

 

Kупи Dental White Strips с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *