Bust Size мнения и отзиви. Измама или не?

Bust Size мнения и отзиви. Измама или не?
5 (100%) 1 vote

Идеалният образ на дадена жена винаги включва чувствени гърди, особено във въображението на мъжете. Ето защо жените, които не са били благословени по природа, се опитват да използват какви ли не методи за увеличаване на гърдите, независимо дали прибягват до естетична хирургия (скъп и необясним вариант), пъхат разни неща в сутиените си или използват традиционни лекарства, които имат повече или по-малко ефекти.

Въпросите, които остават, са свързани с ефективността на кремовете за увеличаване на гърдите в сравнение с това, което прави скалпелът. Истината е, че двете не могат да бъдат сравнявани, защото е повече от очевидно, че имплантите печелят. Ако обаче желаете леко увеличаване на гърдите, тогава можете да се доверите на крем като Bust Size, за който ще говорим днес. Използването на козметика и хапчета за увеличаване на гърдите е метод, към който се обръщат все повече жени, главно заради „страха“ от операция. Освен това, разходите също са много по-малки, а и има резултати.

Kупи Bust Size с 50% отстъпка*на официалния сайт

Bust Size для чего измана?

Продуктът крем Bust Size е крем, който се използва за увеличаване на бюста при жени. Кремът се нанася върху гърдите и помага за стимулиране на растежа и развитието им. При употребата на крема е важно да се отбележи, че гърдите стават по-малко отпуснати, не се свличат надолу и не увисват заради по-продължително кърмене. Формулата на крема предотвратява тези процеси, като подобрява еластичността на гърдите и стяга кожата.

Когато се използва, той постига следните резултати:

 • Забавя стареенето на кожата и гърдите.
 • Позволява да се носи дълбоко деколте, което да Ви позволи да покажете гърдите си.
 • Ограничава развитието на стрии.
 • Оформя гърдите.
 • Увеличава размера на двете гърди.

Продуктът Bust Size състав е произведен основно от естествени съставки, които са безопасни за човешкото тяло. НЕ предизвиква странични ефекти и затова не трябва да се притеснявате за бъдещи проблеми. Безопасен е за употреба.

Бременните жени и бъдещи майки трябва да се консултират с лекар преди да използват продукта. Той се състои само от естествени компоненти като:

 • Масло от семена, чиято основна функция е да повиши гъвкавостта и еластичността на кожата. Също така помага да се отървете от стриите върху кожата или гърдите.
 • Децилов олеат, аргинин и хидролизиран колаген, които предпазват кожата от по-бързо стареене и ускоряват растежа и развитието на гърдите.
 • Арганово масло, което подхранва, поддържа, защитава и успокоява кожата ефективно.
 • Витамин Е, който помага при забавянето на процеса на стареене. Повишава циркулацията на кръвта в гърдите, помага при възстановяването на тъканите, особено при увреждания и белези.

 

Кремът може да увеличи размера на гърдите Ви по естествен начин, да коригира формата им и да ги повдигне. На официалния сайт се споменава, че голям брой жени, които са опитали този продукт, са доволни от резултатите.

Bust Size начин на използване

Преди да приложите и използвате Bust Size е важно да поддържате хигиена, като почистите областта около гърдите и гърдите преди нанасяне. Това помага на крема да абсорбира в кожата. По време на приложението, използвайте крема, за да го масажирате в кожата и гърдите. Правете го по два пъти дневно, предимно сутрин и вечер, за да видите подобрение. Препоръчва се използването на продукта най-малко осем седмици. Методът на приложение включва:

 • Стъпка 1. Нанесете крема върху чиста кожа. Първо, масажирайте дясната гърда в продължение на 5-10 минути, докато кремът абсорбира. Повторете няколко пъти.
 • Стъпка 2. След това изплакнете другата гърда и изчакайте, докато кремът изсъхне.
 • Стъпка 3. Накрая, внимателно масажирайте двете гърди отдолу нагоре и завършете от където сте започнали.
 • Стъпка 4. Използвайте крема два пъти дневно – сутрин и вечер.

Друго предимство за използването на този продукт Bust Size използване е, че е тестван и е доказано научно, че е безопасен. Потвърдили са го 95% от жените, няма съмнение. Кремът подпомага ревитализирането на кожата. Прави я още по-блестяща и ярка, дава й повече енергия и осигурява отличен, красив вид през целия ден.

Bust Size Цена

В уебсайта на продукта, той струва 59 лв. Направена е отстъпка с 50% от предишната цена – 118 лева. Няма такса за доставка, като самата доставка се осъществява в рамките на 2-3 дни след поръчването. За други региони, доставката отнема около 1 седмица. Цената включва такса за доставка.

Отидете на официалния уебсайт и оставете заявка. Това включва предоставяне на име, информация за контакт и адрес. Ние ще се свържем с Вас, за да потвърдите поръчката. След като поръчката е потвърдена, поръчката ще бъде изпратена с куриер, а плащането се прави в брой след доставка.

Kупи Bust Size с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как да закупя Bust Size в България?

Продуктът Bust Size увеличаване на бюста е наличен в уебсайта му. Всеки клиент заявява поръчка на уебсайта, след това компанията се свързва с него с телефонно обаждане, след което продуктът се доставя с куриер или по пощата. Препоръчително е да купувате САМО от официалния уебсайт. За да сте сигурни, че купувате точно този оригинален продукт, препоръчително е да го закупите от официалния му уебсайт. За съжаление, на пазара се срещат много фалшифицирани продукти, затова купуването от официалния уебсайт ще Ви помогне да избегнете подобни усложнения, като купуването на оригиналния продукт ще възпрепятства губенето на пари за фалшиви продукти.

Методът на покупка е прост; отидете на официалния уебсайт и направете поръчка. Това включва предоставяне на име, информация за контакт и адрес. Процедурата за закупуване от официалния уебсайт е да се попълни формуляр за поръчка. Кликнете върху „Поръчка“ и попълнете формуляра на следващата страница. След попълването на формуляра, агентът ни за доставки ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката, която сте направили. Когато поръчката бъде потвърдена, продуктът ще бъде изпратен. Има 100% гаранция, че стоката ще бъде доставена до Вас.

 

Ще получите Bust Size как да закупя след 2 или 3 дни. След това можете да прецените. Ако не сте 100% удовлетворени, просто изпратете празната опаковка на продукта на адрес за връщане и ние ще Ви върнем парите, без да Ви зададеме никакви въпроси. След това ще се свържем с Вас по телефон и ще Ви направим доставка по куриер.

Мнения Bust Size Отзиви – форум

Софи Мария, 42 години

Напоследък започнах да забелязвам, че гърдите ми се се промениха. Факт е, че с увеличаването на възрастта кожата ми започва да се свива и да губи предишната си еластичност и гладкост. Вече имам грозни дрехи с дълбоки деколтета – вече спрях да купувам подобни. Но намерих спасението си в един страхотен крем! Резултатите ме изненадаха! След две седмици на използване на Bust Size мнения, бръчките и гънките по гърдите ми едва се забелязваха. Един месец по-късно вече бях бомбардирана с въпроси за това къде съм направила тази великолепна скулптура – и никой не ми вярва, че си помогнах с най-често срещания крем!

 

Емилия Кан, 34 години

Проблемите с формата на гърдите и еластичността им започнаха да ме преследват веднага щом свалих 21 килограма. Това беше шок! Гърдите ми загубиха красотата си! Започнах да купувам коригиращо бельо, за да мога да скрия проблема по някакъв начин. Настроението ми изчезна и бях в депресия. На 24-годишна възраст гърдите ми приличаха на 30! За рождения си ден получих крем от майка ми. Отначало беше малко обидно, но сега съм толкова благодарна, че не мога да опиша с думи! Един месец по-късно имах гърди като от блестяща реклама на бельо! Никога не съм вярвала, че тази идеална форма наистина може да бъде истинска!

 

Дорис Кинууа, 24 години

Свалих 21 килограма, но все още имах проблем с еластичността и формата на гърдите си. Липсваше им красота и бяха по-малко гладки. Беше страшно. Започнах да използвам бельо, за да отстраня проблема, но без резултат. За рождения си ден получих крем от майка ми. Отначало беше малко обидно, но сега съм толкова благодарна, че не мога да опиша с думи! Един месец по-късно имах гърди като от блестяща реклама на бельо. Толкова съм благодарна и вярвам, че този крем може да помогне по естествен начин.

Намерих спасението си с Bust Size увеличаване на бюста отзиви и след две седмици бръчките и гънките бяха премахнати и гърдите ми отново бяха твърди. Хората започнаха да ме питат какво съм направила, за да разберат, и повечето не вярваха, че решението на този проблем е именно този крем.

 

Kупи Bust Size с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *